fbpx
Mathoera spant kort geding aan tegen Doekhie

Krishna Mathoera, DNA-kandidaat van V7/VHP, spant een kort geding aan tegen NDP-topper Rashied Doekhie.

Volgens Mathoera kan ze gelet op de aard van de situatie niet diepgaand ingaan op deze zaak die behandeld wordt door haar advocaat Gerold Sewcharam. De vorige week diende Mathoera reeds een civiele zaak in.

Doekhie zei recentelijk dat de gewezen politiecommissaris betrokken zou zijn geweest bij verschillende criminele activiteiten zoals drugs en wapensmokkel. Deze uitspraken zou hij op donderdag 30 april en vrijdag 1 mei hebben gedaan tijdens wijkvergaderingen van de NDP in het district Nickerie.

Mathoera zegt dat Doekhie aan de rechter moet komen vertellen waarmee hij bezig is. Zij wacht de afhandeling van deze case af. “ Ik vertrouw op het oordeel van de rechter”, zegt ze.

Verder zegt Mathoera dat zij haar verkiezingscampagne voortzet.

Rechter Alida Johans doet volgende week donderdag een uitspraak in deze zaak.

Meer nieuws

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…