“Massey Ferguson Journalist Award” ook journalisten Caribisch gebied

Massey Ferguson, maker van de welbekende Massey Ferguson tractoren, organiseert voor de 17de keer de “Massey Ferguson Journalist Award”. Het bijzondere aan deze prijs dit jaar is dat voor het eerst journalisten uit het Caribisch gebied zich mogen opgeven om mee te dingen naar deze prestigieuze eer.

De eersteprijswinnaar wint een geheel verzorgde 5-daagse trip naar Porto de Galinhas in Brazilië voor twee personen. De winnaar van de tweede prijs komt in aanmerking voor een tablet, terwijl de journalist die de derde prijs wint met een smartphone naar huis gaat.

Elke journalist mag maximaal drie artikelen inzenden. De ingezonden stukken moeten handelen over Agro-cultuur en zijn geschreven en gepubliceerd tussen 5 september 2017 en 2 juli 2018. De artikelen mogen in het Nederlands worden ingezonden.

De finalisten worden in de tweede helft van augustus 2018 bekendgemaakt via de website van premiojornalismo. Massey Ferguson betaalt de reis -en verblijfkosten van de finalisten, zodat zij aanwezig kunnen zijn tijdens de award show in september 2018.

De deadline om het artikel in te zenden is gesteld op 2 juli 2018. Er kan ingezonden worden op http://www.premiojornalismo.com.br/en/default.html.(GFC)