Marktmeester Lecton blijft werken aan verfraaiing Centrale Markt

Marktmeester John Lecton is tevreden met het vlotte verloop van de schoonmaakwerkzaamheden onder de Centrale Markt. De hygiëne van de markt is belangrijk vanwege het feit dat er daar dagelijks verse fruit en groente aan de man wordt gebracht.

Het afgelopen weekend zijn er bij de hoofdingangen asfalteringswerkzaamheden verricht. Het vervoer van groenten vlotte niet vanwege de slecht begaanbare ingangen.

De marktmeester zet zich met man en macht in om onderhoudswerkzaamheden aan andere gedeelten van de markt op te pakken. Zo moeten de rioleringen weer worden opgeschoond en ook de elektrische bekabeling moet worden nagekeken.

Het idee is om de markt om te bouwen tot een “One Stop Shop”. Zo zijn er zijn diverse gesprekken gevoerd met de nutsbedrijven om ook onder de markt een betaalpost te openen. Daarnaast zal de Surinaamse Postspaarbank (SPSB) een pinautomaat plaatsen.

Dit weekend gaan de bouwwerkzaamheden van een toiletgroep op de bovenverdieping van de markt van start. Ook aan de groothandelaren die in de avond hun groenten aan de man brengen is gedacht, zij krijgen een apart toilet.(GFC)

Overige berichten