fbpx
Maritieme bedrijven schenken container aan OW

GFC NIEUWS- Afgelopen week is een lege 20 voet container geleverd aan het ministerie van Openbare Werken (OW).

De container is geschonken door de maritieme sector van de VSB en wel door de bedrijven VSH Shipping en DP World.

De minister had een verzoek aan het bedrijfsleven gedaan voor de schenking van een container dat als bouwkeet moet dienen bij het faciliteren van veldwerkzaamheden.

Bij het officieel overdragen van de container aan de relevante afdeling van zijn ministerie, gaf de minister aan dat de werknemers reeds jaren deze aanvraag hebben gedaan. De minister was dankbaar dat het bedrijfsleven hierin heeft kunnen voorzien.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.