Marie Levens ontvangt Rotary Vocational Excellence Award

Dr. Marie Levens mag dinsdag voor haar uitzonderlijke prestaties binnen de sector onderwijs het Rotary Vocational Excellence Award in ontvangst nemen.

Bij de jaarlijkse Rotary Vocational Excellence Award Ceremony wordt een bijzondere Surinamer onderscheiden die zich binnen zijn of haar beroep uitzonderlijk verdienstelijk heeft geprofileerd in het belang van de Surinaamse gemeenschap.

Deze onderscheiding wordt tijdens een bijzondere joint meeting toegekend door de drie Rotary clubs die actief zijn in Suriname n.l. – Rotary Club Paramaribo Central die bij deze 24e editie als gastheer optreedt, – Rotary Club Paramaribo en – Rotary Club Paramaribo Residence De Rotary Vocational Excellence Award werd in 1993 voor het eerst uitgereikt aan een uitverkoren Surinamer als voorbeeld figuur voor komende generaties.

Toen 25 jaar geleden Past District Governor Henri Guda, ondersteund door enkele mede fellows, de mening was toegedaan dat het in Suriname tijd was voor een plechtige vorm van erkenning van personen, werd de Rotary Vocational Excellence Award een feit.(GFC)

Overige berichten