fbpx

Mannen worden steeds vrouwelijker en gaan vaker jurken dragen, Gucci speelt erop in

GFC NIEUWS- Mannen gaan voortaan steeds vaker jurken aantrekken. Het wereldberoemde modehuis Gucci speelt daarom in op de vraag.

Mode-experts zeggen dat het niet verwonderlijk is dat het modehuis nu ook aan mannen jurken wil verkopen, het is niet iets nieuw. Het op de markt brengen van jurken voor mannen zal de komende periode steeds meer deel worden van het normale leven.

Ook andere grote merken zoals Zara zullen dergelijke kleding die tegenwoordig als genderneutraal worden gekenmerkt, produceren.

Critici zijn van mening dat het verkopen van jurken voor mannen, blootlegt hoe de wereld in negatieve zin aan het veranderen is. Het wordt naar hun mening steeds zieker en gekker!

BEKIJK OOK
Man slaat vriendin op haar hoofd omdat hij nagelknipper niet kan vinden

“Tegenwoordig wordt door feministen en andere linkse figuren gepoogd om mannen steeds vrouwelijker te maken. Alles wat mannelijk of musculair is, wordt door deze groep afgewezen. De mannelijkheid, de stoere en sterke man moet volgens deze groep worden uitgebannen. De man moet als het aan deze machtige stroming ligt, steeds ‘softer’ worden”, aldus critici.