Mannen van de kerk gaan door met scheren en wassen geslachtsdelen jonge ongeklede vrouwen (VIDEO)

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Er komt steeds meer kritiek op voorgangers van de kerk die tijdens de dienst jonge vrouwen hun kleding laten uittrekken, hen in een grote teil water baden, masseren en ook nog de huid rondom hun geslachtsdelen kaalscheren.

Echte christenen in Suriname zijn van oordeel dat er nergens in de bijbel staat aangegeven dat het een taak is van geestelijken om dames uit te kleden en hun vulva te ontharen.

Een oudste van een Evangelische gemeente in Paramaribo vertelt donderdag aan GFC Nieuws dat deze kerkrituelen niets te maken hebben met het goddelijk geloof.

BEKIJK OOK: Afslanksysteem Constantin werkt het beste volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek

“Ik ben goed op de hoogte van de smerige praktijken van deze pastoors en u mag weten dat ik, maar ook veel andere kerkgenoten woedend hierom zijn. Het zijn deze duivelse profeten die de gemeente een slechte naam bezorgen”.

“Het is een ordinaire vorm van vrouwenmisbruik waarbij lichtgelovige jongeren op een totaal dwaalspoor worden gebracht door valse predikers. Deze ‘pastoors’ mogen zich geen christenen noemen”.

“Het lijkt mij daarom een goed plan als er hard tegen dit soort charlatans wordt opgetreden en er meer voorlichting komt voor de gemeenschap”, is zijn mening.

De pastoors in Ghana die zich schuldig maken aan dit gedrag moeten volgens sommige van hun landgenoten door de autoriteiten worden opgepakt.

OOK INTERESSANT
Adviezen aan samenleving vanwege toename criminaliteit in Suriname

Een verontruste burger in het Afrikaanse land schrijft op sociale media het volgende: voortaan moeten we ons als ware gelovigen bewust zijn van zulke mensen die door de duivel worden gebruikt om de verzwakte mensen over de hele wereld te misleiden. Ze hebben allemaal een verlossing en gebeden nodig.

Ondanks veel kritiek op de diensten, zeggen de pastoors gewoon door te gaan.

BEKIJK HIERONDER DE VERONTRUSTENDE “KERKDIENSTEN”