fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Mannen overdrijven vaker over hun aantal bedpartners

Op een bepaald punt in elke relatie stelt de vraag zich: met hoeveel partners deelde jij het bed al? Geen leuke conversatie om te hebben en vaak is het ook heel ongemakkelijk. Zeker wanneer je weet dat een van de twee partners sneller de gewoonte heeft om te liegen over zijn of haar cijfer.

Over het algemeen hebben heteromannen met meer mensen het bed gedeeld dan vrouwen. Toch blijken ze nog steeds meer te overdrijven dan de dames. Een nieuwe studie toont aan dat mannen vaker het aantal bedpartners gaan overschatten, dat zou ook meteen de reden zijn waarom ze vrouwen overtreffen in het noemen van foute aantallen. Vrouwen onthouden daarentegen wel het exacte aantal bedpartners.

OOK INTERESSANT
Kinderen krijgen in Suriname onverantwoord want ook zij zullen waarschijnlijk in pijnlijke armoede leven

Onderzoekers van de universiteit van Glasgow namen het verschil tussen het aantal bedpartners onder de loep. Het team kreeg informatie van the National Survey of Sexual Attitudes and Lifestyles. Zij deden onderzoek bij 15.162 Britten. Die informatie toonde aan dat mannen over het algemeen met 14 vrouwen naar bed waren geweest en vrouwen een gemiddelde hadden van 7 bedpartners.