Mannen opgesloten die dief tot bloedens toe mishandelden

De 59-jarige Carl N. en zijn vriend Hugo N. (34) zijn door de politie opgesloten, nadat zij Lesley R. hebben mishandeld.

Carl en Hugo zaten op zaterdag 25 mei op het balkon van de woning van Carl toen ze Lesley voor het huis zagen staan met een zak in zijn hand. De mannen vonden hem verdacht doen, gingen naar hem toe en eisten om in de zak te kijken.

In de zak bevond zich een cutter en een stroomkabel van ongeveer 6 meter. Het tweetal had het vermoeden dat de kabel van een misdrijf afkomstig was. Ze hielden Lesley aan en schakelden de politie in.

Toen politieambtenaren op de opgegeven locatie arriveerden, troffen ze Lesley bebloed op de grond aan. De dief verklaarde dat Carl en Hugo hem hadden mishandeld.

Lesley is in verzekering gesteld voor onder andere diefstal of heling aangezien hij niet wil of kan verklaren hoe hij aan de kabel kwam.

Carl en Hugo ontkennen dat zij de man tot bloedens toe hebben mishandeld en zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Zij worden verdacht van onder andere zware mishandeling en openlijke geweldpleging.

Overige berichten