fbpx
Mannen kunnen ruiken als vrouwen seksueel opgewonden zijn

GFC NIEUWS- Mannen zijn in staat om te ruiken wanneer een vrouw seksueel opgewonden is.

Ze vinden vrouwen die deze geur afscheiden bovendien aantrekkelijker dan vrouwen die niet opgewonden zijn. Dat is de uitkomst van een studie van de universiteit van het Britse Kent.

De onderzoekers, die hun studie publiceerden in vakblad Archives of Sexual Behavior, lieten vrouwelijke proefpersonen naar de erotische film 9 Songs kijken. Een controlegroep kreeg een video over het bouwen van bruggen te zien. Ondertussen hadden de dames katoenen pads onder de oksels.

Die kregen mannelijke proefpersonen vervolgens te ruiken. Of een vrouw naar de erotische film had gekeken, maakte voor de intensiteit van haar zweetgeur niet uit, vonden de proefpersonen. Maar de mannen vonden die pads wel aantrekkelijker ruiken. Een teken dat het opmerken van de opwinding in het onderbewuste gebeurt.

Opmerkelijk is dat de mannelijke proefpersonen zelf ook opgewonden raakten van het zweet van de vrouwen die een erotische film hadden gezien. Bij de mannen die zweet roken van vrouwen die bruggen hadden zien bouwen, was dat niet het geval.

Het bewijst volgens de onderzoekers dat geur een belangrijk signaal is bij het seksuele contact tussen mannen en vrouwen. Het recept voor een ingedutte relatie zou dus een erotische film zijn, gevolgd door het besnuffelen van haar oksel. Deodorant is uiteraard taboe, het maskeert de belangrijkste signalen.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…