fbpx

Mannen in Paramaribo geven ruim US$25000 per dag uit aan dames van plezier

GFC LIFESTYLEREDACTIE- De prostitutie is een gouden business in Suriname en het voordeel is dat er altijd veel animo bestaat.

Aan mannen die willen betalen voor geslachtsgemeenschap is er in het land beslist geen gebrek. Integendeel!

Dat vertelt de eigenaar van een bekende nachtclub aan GFC Nieuws.

“In de periode die voorafging aan de pandemie, werd er volgens mijn berekeningen ongeveer 25.000 Amerikaanse dollars per dag uitgegeven aan betaalde seks in Paramaribo. En dat is nog een conservatieve schatting”.

HEB JE TE VEEL GEGETEN? TOPEXPERT JONATHAN CLARKE LEGT UIT WAT JE KUNT DOEN. KLIK HIER

“Momenteel is er vanwege de beperkende maatregelen veel minder zicht op de bedragen die omgaan in deze industrie, omdat veel geslachtsgemeenschapscontacten vanwege beperkingen elders, dus op verschillende andere locaties plaatsvinden”, stelt de nachtclubeigenaar.

Volgens hem zijn het mannen van alle pluimage die regelmatig betalen voor een uurtje of langer plezier met vrouwen van lichte zeden.

BEKIJK OOK
11- jarige jongen wordt dagelijks met 'geweld' gedwongen zijn tanden te poetsen

“Jong en oud, getrouwd en ongehuwd, Surinamers en buitenlanders, de klanten zijn divers. Het gaat om honderden mannen per dag die bedragen neertellen tussen de $25 en $200 of meer”, legt hij uit.

Voor nummertjes met buitenlandse goed uitziende lichtekooien wordt er soms veel meer betaald, vooral als die voor een paar uurtjes worden meegenomen naar een motel voor kort verblijf, hotels of thuis.

Een Surinaamse prostituee die tegenwoordig haar klanten in een gehuurd appartement in de omgeving van Charlesburg ontvangt, zegt aan GFC dat ze elke dag een erg druk programma heeft.

Ondanks de avondlockdown krijgt ze soms zelfs na 04.00 uur in de ochtend nog klanten die haar 100 Amerikaanse dollars betalen voor een uur bedplezier.