fbpx

Mannen die proberen vrouwen te versieren zijn geen smeerlappen maar juist gezond

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Onlangs beweerde een Rotterdamse op haar sociale media pagina dat heren moeten stoppen met het ‘lastigvallen’ van dames.

Zij typeert mannen die er een vaste gewoonte van maken om vrouwen te versieren als ordinaire smeerlappen die een grote last zijn voor de samenleving.

Verschillende mannen die zich aangesproken voelden reageerden op haar post en lieten duidelijk merken helemaal niet gecharmeerd te zijn van haar beledigende statement.

Een heer wees haar erop dat indien haar vader niet de moeite had genomen om haar moeder het hof te maken, zij nooit zou zijn verwekt.

En als een ieder er zo over dacht, de mensheid op een gegeven moment zou uitsterven.

Een andere commentator schreef het volgende: mannen zijn van nature erop ingesteld om zoveel mogelijk vrouwen voor zich te winnen. Je kunt er allerlei theorieën bij bedenken maar uiteindelijk kun je het nooit van de natuur winnen. Echte mannen zijn nu eenmaal jagers.

Een relatiedeskundige uit Miami, Florida, vertelt telefonisch aan GFC Lifestyle in Den Haag dat zij het ten dele eens is met de dame uit Rotterdam.

BEKIJK OOK
Zoals de katten op jacht gaan naar vogels, zo doen de mannen dat met vrouwen

Zodra mannen te opdringerig worden kan dat niet meer onder de noemer versieren worden geplaatst, maar wordt het stalking”.

“Het probleem dat veel jongens en mannen hebben is dat ze niet weten waar de grens ligt. Een compliment geven en een keer vragen om een date zal weinig vrouwen storen. Maar zodra het versieren overdreven wordt, wordt het wel lastigvallen“, legt ze uit.