fbpx

Mannen die opscheppen dat ze veel vrouwen krijgen moeten stoppen met liegen, adviseert relatiespecialist

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Mannen die er een gewoonte van maken om tijdens gesprekken met voornamelijk andere kerels te bluffen dat ze ‘elke week’ met een mooie meid in bed liggen moeten stoppen met stoer doen.

Het is namelijk zo dat het bijna geen enkele man lukt om consistent een groot aantal dames te overtuigen om onbetaald met de benen wijd te gaan, laat staan meerdere per week.

Dat beweert de gewiekste Nederlandse vrouwen-expert die in het Haags nachtleven bekend staat als Casanova.

Hij noemt de meeste heren onzichtbaar en nietszeggend in de ogen van vrouwen.

Mannen die in staat zijn talrijke dames voor zich te winnen blinken volgens hem uit in één of meerdere aspecten zoals een bovengemiddelde lengte, goed uiterlijk, hoge sociale status en voldoende financiële middelen.

BEKIJK OOK
Surinaamse man gebruikt foto's van zijn ex- vriendin op zijn profiel om Hollandse heren te lokken

“Het is maar een gering percentage dat aan de eisen van de moderne vrouw voldoet. Stop dus met liegen tegen je vrienden”, adviseert Casanova.

Wetenschappelijke studies ondersteunen de stelling van de relatie-expert.

Zo hebben mannen onder de dertig jaar oud drie keer minder kans om intiem te zijn met iemand van het tegenovergestelde geslacht en blijven langer maagd.

1 4 | GFC Nieuws

Casanova geeft aan dat dames tegenwoordig met name dankzij sociale media enorm veel opties hebben uit welgestelde, waardevolle heren.

“Hierdoor is de gemiddelde man bijna irrelevant geworden. Het is dus aan te raden jezelf niet belachelijk te maken door te doen alsof je bijna dagelijks je beddengoed moet verschonen”, zegt de relatie-kenner tot slot.

Foto ter illustratie.