fbpx

Heren die het met slechts 1 vrouw en niet meerdere ‘doen’ zijn ongezond

INGEZONDEN- Mannen die helemaal geen behoefte hebben om met zoveel mogelijk goed uitziende vrouwen de liefde te bedrijven zijn niet optimaal gezond.

Bij mannen die het maar met 1 vrouw doen of willen doen is er waarschijnlijk sprake van een hormonale disbalans.

Wellicht stroomt er te weinig vrije testosteron in hun lichaam of zijn er ongediagnosticeerde onderliggende mentale of fysieke aandoeningen.

Een topfitte heer zal namelijk altijd erop uit zijn te ‘jagen’ met het doel het aantal nieuwe bedpartners verder uit te breiden.

Dat is in de kern de zienswijze van zowat al mijn makkers in de gym.

Als fervente bokssportbeoefenaar en krachttrainer ben ik al sinds mijn jonge jaren dagelijks in nauw contact met heel veel mannen en vrouwen. En uiteraard komen onderwerpen als relaties, liefde en bedgeheimen vaak ter sprake.

BEKIJK OOK
Vrouwen krijgen vaak complimenten over hun uiterlijk terwijl ze die niet verdienen

Het gebeurt regelmatig dat er openhartig wordt gediscussieerd en ook eerlijk geheimen worden verklapt.

Op grond van de duizenden mannen die ik intussen heb gesproken durf ik wel te concluderen dat deze theorie wel degelijk klopt.

Een kerngezonde man houdt het beslist niet bij 1 vrouw maar heeft steeds de neiging om met zoveel mogelijk aantrekkelijke dames geslachtsgemeenschap te hebben, wat in het dagelijkse leven daadwerkelijk ook gebeurt. En dat schijnt een natuurlijke aandrang van elke gezonde man te zijn.

R. Pinas

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de GFC Nieuwsredactie het eens is met de inhoud