fbpx

Mannen die beweren dat ze hun mooie vrouwelijke vriendin niet willen binnendringen moeten niet liegen

INGEZONDEN- Heteroseksuele mannen die beweren geen beschuitje te willen eten met hun appetijtelijke vrouwelijke vriendinnen zijn hypocriet bezig en moeten stoppen met zichzelf belachelijk maken.

Het valt me steeds vaker op dat heren, vooral op internet, de rol van ‘lieve jongen’ spelen. Zogenaamd zouden ze nooit op sensuele wijze naar een in hun ogen aantrekkelijke damesvriendin kijken.

“Nee hoor, we zijn gewoon goede maatjes van elkaar en dat blijft ook zo”, is een frequent gemaakte opmerking.

Het mag duidelijk zijn dat je 84-jarige buurvrouw of een voor jou onaantrekkelijke meid waarmee je het goed kan vinden niet in deze categorie valt.

Iedere op vrouwen vallende man met goed functionerende hormonen droomt ervan om intiem te zijn met mooie dames. Kerels die volhouden er niet bovenop te willen springen verhullen dus hun intenties en zijn schijnheilig.

BEKIJK OOK
Jongens moeten als doel hebben miljonair te zijn op hun 30e

Wat voor band je hebt met zo een vrouw is overigens ook irrelevant! Het kan dus een collega, leidinggevende, buurmeisje, vriendin, cliënt, sportmaatje of kennis zijn.

Het ergste van dit verhaal is dat ook veel dames zijn gaan geloven in deze mannenleugen en meerdere makkers van het tegenovergestelde geslacht erop nahouden, denkende dat hun intentie een puur platonische vriendschap is!

J. Huizinga

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de GFC Nieuwsredactie het eens is met de inhoud