fbpx

Mannen die ermee akkoord gaan dat hun vriendin uitgaat zijn totaal verkeerd bezig, zegt Casanova

GFC LIFESTYLEREDACTIE- “Mannen die toestaan dat hun geliefde met regelmaat drankjes gaat doen met vriendinnen en gaat feesten, zullen op termijn enorme spijt krijgen.”

De Haagse vrouwenkenner bekend in het uitgaanscircuit als Casanova heeft dat gezegd.

Aan GFC Nieuws deelt hij woensdag mede dat mannen zich vaak te makkelijk voor de gek laten houden door hun vriendin of vrouw.

“Heren krijgen vaak ten onrechte van hun vrouw of vriendin te horen dat hij haar maar ‘moet vertrouwen’, en doet zij vervolgens de meest buitensporige dingen.”

De relatiedeskundige die met meer dan 1000 vrouwen het bed heeft gedeeld laat doorschemeren dat tijdens de zogeheten ‘meidenavonden’, vrouwen zich enorm onbeheerst gedragen en volop genieten van mannenaandacht.

BEKIJK OOK
Mensen die vaak te laat komen aan het werk hebben een persoonlijkheidsprobleem

“Hun naïeve vriend zit thuis terwijl zij bijna halfnaakt, bezweet en in beschonken toestand met wildvreemde kerels zit te dansen en sjansen. Ik heb dit soort types vaak in m’n bed gehad”, zegt de Hagenaar van Italiaanse komaf.

De relatie-specialist adviseert mannen om in eerste instantie geen serieuze relatie aan te gaan met feesttypes om eventuele problemen in de toekomst te voorkomen.

“Indien je huidige vriendin het echt niet kan laten om te gaan stappen, mag je jezelf gerust afvragen of zij wel de juiste voor je is”, aldus Casanova.