fbpx

Man zegt dat seksleven beter is dan ooit na chirurgisch geïnstalleerde nieuwe penis

GFC NIEUWS- Een transgender zakenman beweert dat zijn seksleven beter is dan ooit tevoren nadat hij een dubbele mastectomie (borstamputatie) onderging en een penisinstallatie.

Jackson Fox, die biologisch als vrouw werd geboren en Rachel Hette, schaamde zich diep over zijn lichaam en liet zijn partner zijn geslachtsdeel nooit zien tijdens seks en werd zelf suïcidaal.

De 46-jarige begon een relatie met Emily toen hij een vrouw was, maar werd “miserabel” over zijn lichaam.

“Ik begon te leven als een man toen ik 30 was, maar mijn lichaam kwam niet overeen met hoe ik mij kleedde,” zegt Jackson.

“Ik was haar tweede same-seks relatie en daar was ik niet echt klaar voor; het was frustrerend, ze putte me uit. We verloofden in maart 2013. Op een gegeven moment moest ik haar vertellen wie is was.”

BEKIJK OOK
Zevende-dags Adventisten vieren 70-jarig jubileum

Emily, 34, had wat tijd nodig om de plannen van Jackson te accepteren, maar het koppel uit Texas, VS, was onafscheidelijk.

Jackson onderging talrijke hormonale behandelingen en operaties, inclusief een dubbele borstamputatie, hysterectomie en oophorectomie, het verwijderen van de baarmoeder en eierstokken, een metaidoioplastiek – een operatietechniek, vooral gebruikt bij vrouw-naar-man-transseksuelen, waarbij de reeds door testosteron verlengde clitoris wordt gestrekt en de urinebuis langs de onderzijde van de clitoris wordt verlengd om een menselijke penis te construeren – en een falloplastiek, een operatietechniek waarbij een menselijke penis wordt geconstrueerd uit huidtransplantatie.

Hij zegt dat zijn seksleven sindsdien enorm is verbeterd.