fbpx

Man wurgt minnares en verbrandt haar lichaam

GFC NIEUWS- Een gehuwde man heeft zijn minnares dood gewurgd en haar lichaam vervolgens verbrand.

Alleen enkele bosjes haar, restanten van haar jurk en beha bandje waren overgebleven.

Leslie Khoo Kwee Hock, 51, werd deze week veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf voor de moord op Cui Yajie in Singapore.

De wasserette manager verbrandde het lichaam van het slachtoffer om alle sporen weg te wissen, maar werd gepakt nadat de politie restanten van haar kleding en bosjes haar in zijn auto vond.

Khoo heeft toegegeven dat hij de vrouw heeft vermoord, omdat ze hem onder druk had gezet om de US$ 20.000 die hij haar schuldig was, terug te betalen.

Cui, 31, was van plan om met de leiding van het bedrijf van de man te praten over deze zaak en besloot hij op grond hiervan om haar te doden in juli 2016.

BEKIJK OOK
32-jarige autobestuurder kwam op weghelft truck bij fatale botsing

Het koppel startte in 2015 een relatie, nadat Khoo aan de vrouw zei dat hij alleenstaand was en dat zijn familie eigenaar was van het bedrijf.

De vrouw leende hem op zijn verzoek US$ 20.000 voor een investering. Het geld had de vrouw bij haar ouders geleend.

Nadat de vrouw argwanend werd en vragen begon te stellen, loog de man dat hij gescheiden was. Zij eiste haar geld terug en stuurde een bericht via Facebook naar zijn vrouw en informeerde haar over hun relatie.

De moordenaar ontkent dat hij een liefdesrelatie had met de vrouw, maar geeft wel toe dat hij meerdere keren vreemd is gegaan.

Deze moordzaak is de tweede in de geschiedenis van Singapore die ging over een moord zonder een lijk.