Man woont in huis vol met flessen urine, ruim 200 ontdekt

GFC NIEUWS- Rohan James verhuurde sinds 2013 zijn huis in Melbourne, Engeland, aan huurder.
Maar omdat de man in kwestie de laatste tijd zijn huur niet meer betaalde, moest hij verplicht zijn biezen pakken en daar was de huurder niet blij mee. Een lange tijd weigerde hij het pand te verlaten, totdat Rohan dreigde langs te komen.
“Ik werd zat van het gedoe, het was erg stressvol”, vertelt hij aan Mirror. “Ik besloot de sloten te vervangen en ging de kamer binnen.” Daar stond een onaangename verrassing op hem te wachten. Naast de 200 flessen vol urine, lagen er ook nog een aantal andere spullen van de huurder in het appartement.
Zo lagen er onder andere resten van afhaalmaaltijden, condooms en colablikjes. Maar het meest bizarre was misschien wel een zogeheten ‘penispomp’, die de huurder zou hebben gebruikt om in de flessen te urineren.
Het duurde twee uur voordat Rohan drie prullenbakken had gevuld met de flessen urine. En pas na een dag was het huis weer opgeruimd en in de oorspronkelijke staat.
Inmiddels kan Rohan toch wel een beetje lachen om de gebeurtenis, vooral als hij het verhaal vertelt aan iemand en diegene een vies gezicht trekt.

Overige berichten