fbpx

Man woont celebrity-bruiloft bij met zes 'vriendinnen' die allemaal zwanger zouden zijn van hem (video)

GFC NIEUWS- De Nigeriaanse socialite Mike Eze-Nwalie Nwogu, ook bekend als “Pretty Mike”, veroorzaakte controverse na het bijwonen van een spraakmakende bruiloft vergezeld van zes hoogzwangere vrouwen, die allemaal naar verluidt zijn baby’s droegen.

Pretty Mike beschreef de vrouwen als zijn “zes aanstaande babymoeders” en werd gefilmd terwijl ze elk van hun over hun buik wreef op de bruiloft van de Nigeriaanse acteur Williams Uchemba met zijn vriendin Brunella Oscar.

De socialite, die een nachtclub in Lagos heeft, droeg een roze pak, terwijl zijn zes dates bijpassende lange zilveren jurken of tweedelige outfits droegen die hun babybultjes benadrukten, schrijft Oddity Central.

BEKIJK OOK
Universiteit melkt Surinaamse studenten uit om te kunnen overleven

“Geen filmtruc … we leven gewoon ons beste leven,” schreef Pretty Mike bij een foto van hem met de zes vrouwen op Instagram, nadat hij ervan werd beschuldigd de hele zaak in elkaar te hebben gezet.

De Nigeriaanse playboy heeft in het verleden een aantal stunts uitgehaald om aandacht te krijgen, zoals in 2017, toen hij werd gearresteerd omdat hij rondliep met jonge vrouwen aan de leiband.

Foto: Instagram Pretty Mike