fbpx

Man wil relatie met vriendin beëindigen en deed overkomen alsof hij overleden was aan Covid-19

GFC NIEUWSREDACTIE- Een man die de relatie met zijn vriendin wilde beëindigen, loog dat hij doodziek was en zijn longen ernstig waren beschadigd door Covid-19.

Op sociale media vertelt de vriendin dat ze ruim 2 jaar een relatie had met een man, die wat later bleek vanaf het begin van de relatie een valse naam had opgegeven en gelogen dat zijn ouders doodziek waren.

De moeder leed aan kanker en zijn vader had tuberculose. Hierdoor moest hij veel tijd doorbrengen met zijn ouders, schrijft Telecinco.

Het slachtoffer en de man wonen beiden op Hawaï.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Man barst in woede uit na checken telefoon echtgenote en probeert haar om het leven te brengen

De vrouw vertelt dat ze had ingestemd met zijn verzoek om elkaar 1 keer per week te zien vanwege zijn vol werkschema. Het koppel ontmoette elkaar in hotels, omdat de man zijn kamergenoot en dochter niet wilde storen.

BEKIJK OOK
Akkoord wapenstilstand Gaza tussen Israël en Palestina

Begin dit jaar informeerde hij haar dat hij besmet was met het coronavirus en zou hij het volgens de artsen niet halen.

Nadat de vriendin een maand niets van hem vernam, maakte ze contact met het ziekenhuis, dat haar wist te vertellen dat ze nooit een patiënt William James Khan hebben behandeld.

De vrouw besloot aangifte te doen, maar ook daar haalde ze bakzeil. Uit het politieonderzoek bleek dat de man een valse naam had opgegeven.

Foto ter illustratie.