fbpx
Facebook Pagelike Widget

Man vreesde dat hij zou sterven als ‘scene uit horrorfilm’

GFC NIEUWS- Keukenmeester Gareth Mallaburn werd neergestoken door vaatwasser Brett Fenwick, nadat een driehoeksverhouding in geweld uitbarstte.

Gareth zegt dat hij dacht dat hij zou sterven als een ‘scene uit een horrorfilm’, nadat zijn collega hem in zijn nek stak in een kasteel dat gebruikt werd in de Harry Potter Films.

“Ik voelde dat ik zwak werd. Ik lag in mijn bloedplas, terwijl mijn partner meerdere messteken moest incasseren.”

Fenwick, 37, had een relatie met de partner van Gareth, Louise Pearce (foto), die ook werkte bij Alnwick Castle, Northumberland, in het oosten van Engeland.

Hij viel Louise, 33, aan die weigerde om Gareth – vader van haar kinderen: 12, 14 en 15 – te verlaten.

Een boze Fenwick stormde ‘bezeten’ de woning van het koppel binnen.

Hij stak de 38-jarige Gareth neer en bracht vervolgens Louise meerdere steekverwondingen toe in haar halsstreek.

Het lukte Gareth om op te staan en te vluchten op zoek naar hulp.

Fenwick kreeg in februari een celstraf van 25 jaar na de aanval in 2018.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…