fbpx

Man voor meerdere diefstallen ingesloten

GFC NIEUWS- De 52-jarige Regillio B. is op 20 september door de politie van Flora ingesloten.

B. heeft zich in de vroege ochtend van 20 september schuldig gemaakt aan diefstal bij een postverzendingsbedrijf aan de Duisburglaan.

Hij verschafte zich toegang tot het terrein van het bedrijf door over de omrastering te springen. Vervolgens drong hij het bedrijfsgebouw binnen en nam daar uit een tas weg met onder andere gereedschappen.

B. en de door hem gepleegde handelingen werden op camerabeelden vastgelegd en waargenomen door de eigenaar van het bedrijf die de politie van Flora inschakelde.

Onderweg naar de locatie kwamen de politieambtenaren B. tegen op de hoek van de Gijbertus Dijksteel- en de Leonard Belstraat. De buitgemaakte tas met inhoud had hij nog in zijn bezit.

BEKIJK OOK
VHP content met uitspraak Constitutioneel Hof

B. probeerde de politieambtenaren in de maling te nemen door te verklaren dat hij de tas met inhoud op een vuilnishoop had gevonden. Hij werd samen met de tas overgebracht naar het politiebureau.

Voorts is komen vast te staan dat B. ongeveer twee weken eerder al een inbraak had gepleegd bij dat bedrijf waarbij hij autoaccu’s, een vuilniston en een nieuwe fiets had buitgemaakt. Die gestolen goederen heeft hij verkocht.