fbpx
Man vervalst perceeldocumenten en licht koper op voor SRD 70.000

GFC NIEUWS- De 26-jarige Hizkia R. is op 16 februari door de recherche van Regio Midden aangehouden voor oplichting.

Hizkia wordt ervan verdacht door middel van het opmaken van valse documenten percelen te hebben verkocht aan derden.

Een benadeelde deed in de maand oktober van het vorig jaar aangifte van de oplichting tegen Hizkia. Hij heeft veertien percelen gekocht bij Hizkia voor een bedrag van SRD 70.000.

Naderhand bleek dat alle percelen aan derden toebehoorden. De benadeelde deed aangifte bij de politie en Hizkia werd opgespoord en aangehouden.

De politie vermoedt dat Hizkia meer mensen heeft opgelicht. Die personen mogen in contact treden met de afdeling Recherche van Politie Regio Midden.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.