fbpx
Man vertelt gasten tijdens babyshower dat zijn vrouw zwanger is van het kind van een andere man

GFC NIEUWS- Een echtgenoot is gefilmd terwijl hij zijn vrienden en familie tijdens een babyshower vertelt dat zijn vrouw zwanger is van het kind van een andere man.

De ongemakkelijke clip die veel gedeeld wordt op Reddit, laat een man zien die tegen zijn vrienden en familie zegt: “Dat is niet mijn kind, dit feest is voor deze twee”, en vervolgens wijst hij naar een man die zit aan een andere tafel.

Ze ontkende het vreemdgaan toen ze door haar vader werd geconfronteerd en beweerde dat het een “misverstand” was. De bruidegom zegt in het Spaans: “Jullie weten allemaal dat ik een kind verwacht”.

“Hier, kijk, ik heb de zwangerschapstest, jullie weten dat ik vader word. Maar weet je wat, jullie hebben een belangrijk detail over het hoofd gezien. Hier is het bewijs dat ze niet vier maanden zwanger is, maar in feite zes maanden zwanger is.”

De vrouw smeekt haar man om de kwestie privé te bespreken, maar een getuige laat dan beelden zien van haar geflirt met de andere man, zittend aan een nabijgelegen tafel.

Bekijk hier de beelden.

Foto ter illustratie.

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.