Man vertelt gasten tijdens babyshower dat zijn vrouw zwanger is van het kind van een andere man

GFC NIEUWS- Een echtgenoot is gefilmd terwijl hij zijn vrienden en familie tijdens een babyshower vertelt dat zijn vrouw zwanger is van het kind van een andere man.

De ongemakkelijke clip die veel gedeeld wordt op Reddit, laat een man zien die tegen zijn vrienden en familie zegt: “Dat is niet mijn kind, dit feest is voor deze twee”, en vervolgens wijst hij naar een man die zit aan een andere tafel.

Ze ontkende het vreemdgaan toen ze door haar vader werd geconfronteerd en beweerde dat het een “misverstand” was. De bruidegom zegt in het Spaans: “Jullie weten allemaal dat ik een kind verwacht”.

“Hier, kijk, ik heb de zwangerschapstest, jullie weten dat ik vader word. Maar weet je wat, jullie hebben een belangrijk detail over het hoofd gezien. Hier is het bewijs dat ze niet vier maanden zwanger is, maar in feite zes maanden zwanger is.”

De vrouw smeekt haar man om de kwestie privé te bespreken, maar een getuige laat dan beelden zien van haar geflirt met de andere man, zittend aan een nabijgelegen tafel.

Bekijk hier de beelden.

Foto ter illustratie.