fbpx
Man vermoordt vriendin en kookt lichaamsdelen

GFC NIEUWS- Een 41-jarige man uit Oekraïne heeft toegegeven dat hij zijn vriendin heeft vermoord en daarna delen van haar lichaam heeft gekookt en opgegeten.

Op 13 april hadden de man en zijn 50-jarige vriendin heel veel alcohol gedronken, tijdens een borrelfeestje thuis, meldt de politie.

De kannibaal zou op een gegeven moment een mes hebben gegrepen en sneed de keel van de vrouw door die doodbloedde. Vervolgens pakte hij een hakmes en hakte daarmee haar benen af. De rest van haar lichaam stopte hij in een vuilniszak.

Hij sleurde de zak naar buiten en plaatste die nabij de over van een rivier in de buurt van het huis,

De resten werden de volgende ochtend ontdekt door een familielid dat de politie ingeschakelde waarna de man werd gearresteerd.

Toen de politie bij zijn woning arriveerde, was hij bezig haar benen die hij had afgehakt te roosteren. De kannibaal beweerde dat hij honger had. Een deel had hij al opgegeten.

Meer nieuws

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…