fbpx
Man vermoordt partner, verkracht en doodt haar tienerdochter en pleegt daarna zelfmoord

GFC NIEUWS- Een Schotse man heeft zijn partner vermoord, verkrachtte en vermoorde daarna haar tienerdochter tijdens een barbaarse dubbele moord-zelfmoord in het noorden van Ierland.

Tijdens een hoorzitting afgelopen week werd aangehaald dat de lichamen van moeder en dochter werden ontdekt op 7 maart van het afgelopen jaar, samen met dat van Russell Steele door de politie, nadat er aangifte werd gedaan van vermissing.

Giselle Marimon-Herrera, 37, stierf aan verstikking, terwijl de 15-jarige Allison Marimon-Herrera dood werd gewurgd.

De hond werd ook dood aangetroffen.

Uit het sectierapport bleek dat het meisje ook was verkracht.

Steele heeft zichzelf daarna verhangen in de woning.

Gescheurd vrouwelijk ondergoed werd gevonden in zijn broekzakken.

Volgens de zus van de overleden vrouw, was zij van plan om te man te verlaten, vanwege zijn heroïneverslaving en agressief gedrag.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…