fbpx
Man vermoordt partner en deelt foto’s van lijk in familie chatgroep

GFC NIEUWS- Een Chinese man heeft zijn partner doodgestoken en daarna foto’s van het lijk gedeeld in een familie chatgroep die ook gebruikt wordt door haar vader, zus en nichten.

Yi Xing Song, 54, kreeg een levenslange gevangenisstraf voor de moord op Li Qing Wang, 35, die volgens hem een relatie had met een andere man.

De man bracht op 25 februari zijn partner 22 messteken toe in hun flat in Leyton, in het oosten van Londen.

Vervolgens maakte hij enkele foto’s van bebloede en levenloos lichaam en deelde die in de Whatsapp chatgroep.

Dinsdag pleitte hij schuldig aan moord en werd gevonnist tot een levenslange gevangenisstraf.

Meer nieuws

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.