fbpx
Man vermoordt eigen dochter, “omdat ze haar leven verknoeide”

GFC NIEUWS- Iedereen dacht dat Sabrina, 20, de oogappel was van haar vader. Mooi, intelligent en vriendelijk, ze was populair, werkte hard en ging een goede toekomst tegemoet.

De universiteitsstudente woonde nog samen met haar vader, moeder Romina en haar 11-jarig broertje in Adelaide, Australië. Het gezin was welbekend en had een goed leven.

Petrit Lekaj, 49, was vastgoedontwikkelaar en zijn echtgenote zat ook in die branche.

Sabrina was een top student en studeerde klassieke piano en medische radiologie aan de University of South Australia.

De jonge talentvolle vrouw had daarnaast een aantal vrienden en hield van feesten, hetgeen voor spanningen zorgde tussen haar en haar vader, die vond dat ze haar leven verknoeide.

Sabrina mocht geen liefdesrelatie hebben en mocht van haar vader ook geen vrienden thuis ontvangen. Telefoongesprekken werden afgebroken als hij vond dat die te lang duurden.

Ook hekelde hij het dat Sabrina alcohol consumeerde en experimenteerde met drugs.

Het ironische is de vader in het verleden vaker gearresteerd werd voor druggerelateerde misdrijven en was vier jaar ingesloten voor de verkoop van heroïne.

Op zaterdag 20 juli 2019 ging Sabrina weer uit feesten met vrienden in een nachtclub, waar ze zich tegoed deed aan alcohol, cocaïne en XTC.

Ze sliep bij een vriendin en ging pas de volgende dag in de middag naar huis.

In de vooravond van dezelfde dag besloot Sabrina om een burger te bestellen bij een Drive-through. Haar vader stond erop dat hij haar bracht.

Ze vertrokken in de luxe Mercedes-Benz dat Lekaj voor haar had gekocht voor jaar 18e jaardag. Toen ze na enkele uren niet terugkeerden, schakelde de moeder de politie in.

Niet lang daarna signaleerde de politie de Mercedes nabij de woning. Sabrina had een aantal steekverwondingen en was dood. Naast haar in het voertuig zat haar vader die hevig bloedde. Ook hij had een paar steekverwondingen en was niet aanspreekbaar.

De vader werd met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis, terwijl agenten probeerden uit te vissen wat zich had afgespeeld. Maar heel gauw werd de gruwelijke puzzel opgelost.

Het mes dat gebruikt was bij het steekincident behoorde het gezin toe. Bij het verlaten van de woning had Lekaj het mes meegenomen.

In het ziekenhuis gaf Lekaj toe dat hij zijn dochter had gedood.” Toen ze niet keek, stak ik haar met het mes in haar buik”, zei hij. “Ze schreeuwde om hulp…Ik bleef haar maar steken.” Omdat het meisje om hulp schreeuwde, drukte hij haar mond dicht en bracht haar vervolgens nog een aantal steekverwondingen toe.

Toen het meisje was doodgebloed, bracht hij zichzelf een aantal messteken toe en reed vervolgens rond in de buurt. Uiteindelijk parkeerde hij het voertuig in de buurt van hun woning.

Volgens Lekaj was het niet de bedoeling om zijn dochter te vermoorden. “Ik confronteerde haar met haar slechte levensstijl en trok het mes tevoorschijn om haar bang te maken.”

In maart van dit jaar werd Lekaj veroordeeld voor moord en kreeg een levenslange gevangenisstraf.

Meer bizar nieuws

Make-upartiest maakt meest bizarre creaties

GFC NIEUWS- De 19-jarige Amerikaanse jongen achter het Instagramaccount Cupidsvault begon ooit met het jatten van lipsticks van zijn zus, maar heeft inmiddels een succesvol…

Pasgeboren tweeling heten Covid en Corona

GFC NIEUWS- Een koppel in de Indiase staat Chhattisgarh hebben hun pasgeboren tweeling Corona en Covid genoemd. Dikke vrouwen makkelijk slank met LC- methode van…

Man vermoordt drie anderen en eet ze op

GFC NIEUWS- Eduard Seleznev, 51, uit Rusland, is schuldig bevonden aan moord, nadat hij drie personen doodde en delen van hun lichamen opat. Dikke vrouwen…

Lichaam vrouw maakt zelf alcohol aan

GFC NIEUWS- Een 61-jarige vrouw werd als eerste ooit gediagnosticeerd met het ‘urinary auto-brewery syndrome’, waarbij het lichaam zelf alcohol aanmaakt, die wordt uitgestoten via…

Sterilisatieplan voor mannen in India

GFC NIEUWS- In de Indiase deelstaat Madhya Pradesh is ophef ontstaan over het plan om gezondheidsmedewerkers het target te geven dit jaar tenminste één man…

Park in Florida gesloten om slangenorgie

GFC NIEUWS- Een opmerkelijk dierenfenomeen zorgde voor een sluiting van het park aan het Hollingsworth-meer in Florida. Dikke vrouwen makkelijk slank met LC- methode van…

Gevangenis laat crimineel per ongeluk vrij

GFC NIEUWS- Een veroordeelde crimineel in een Belgische gevangenis werd voor kerst het afgelopen jaar per ongeluk vrijgelaten. Dikke vrouwen makkelijk slank met LC- methode…