fbpx
Man vermoordt echtgenote op cruiseschip, ze vroeg om echtscheiding en bleef me uitlachen

GFC NIEUWS- Een echtgenoot heft afgelopen week toegegeven dat hij zijn vrouw doodsloeg tijdens de thema-avond ‘mysterieuze moorden’ in 2017 op het cruiseschip ‘Emerald Princess’.

Kenneth Manzanares, 41, raakte verhit nadat zijn vrouw, Kristy, 39, om een echtscheiding vroeg.

Volgens de man bleef de vrouw tijdens de ruzie lachen en werd hij daardoor enorm kwaad.

De man was met zijn vrouw, hun drie kinderen en andere familieleden op vakantie toen de ruzie begon.

Na een heftige ruzie zagen twee van de kinderen hoe hij hun moeder aftakelde en probeerde om de vrouw vanaf het balkon overboord te gooien.

Tijdens die actie werd hij opgemerkt door enkele andere gasten op het cruiseschip, die eerst dachten dat het om een grap ging omdat er net die avond in het restaurant van het schip de thema-avond was georganiseerd.

“Het was erg verwarrend voor sommigen”, aldus de crew. “Sommige passagiers dachten dat het om nepbloed ging of om een act, tot ze zagen dat de man zijn vrouw opnieuw naar het balkon sleepte en echt in zee wilde gooien.”

De getuigen alarmeerden de bemanning en enkelen onder hen hielden de man tegen.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.