fbpx
Man vermoedelijk door misdrijf om het leven gekomen

GFC NIEUWS- De politie van Brownsweg kreeg op 12 april de melding dat een gewonde man achter een bushuisje lag ter hoogte van de kruising Bronsweg en de weg die leidt naar Koffiekamp in Brokopondo.

Ter plaatse aangekomen, trof de politie inderdaad een zwaargewonde man aan die niet aanspreekbaar was.

Een ingeschakelde ambulance bracht het slachtoffer over naar een polikliniek van de Medische Zending om medische hulp te krijgen. De man stierf in de polikliniek.

De man, wiens personalia nog niet bekend is bij de politie, was gewond aan zijn hoofd en in zijn gelaat. Zijn lijk is door de politie in beslag genomen.

De man is van het negroïde ras. Hij was gekleed in een rode T-shirt en een grijszwarte korte broek. Hij was blootsvoets en zijn hoofdhaar was kort geknipt.

Op de samenleving wordt een beroep gedaan alle informaties die kunnen leiden tot het achterhalen van de identiteit of nabestaanden van het slachtoffer door te geven aan de politie van de afdeling Kapitale Delicten, ondergebracht op het politie bureau Nieuwe-Haven.

Men mag de informatie persoonlijk of telefonisch doorgeven. De telefoonnummers van de afdeling Kapitale Delicten zijn: 403645, 402730 of 402736. Men mag ook bellen om de informatie door te geven aan Het Command Center op het nummer 115 of via de tip lijn op het nummer 179.

Meer nieuws

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…