fbpx
Man verliest penis nadat hij door collega bootsman werd beschoten

GFC NIEUWS- Een man is zijn penis kwijt, nadat hij tijdens een ruzie met een collega bootsman werd beschoten met een jachtgeweer.

De politie kreeg op 23 oktober een melding van de mishandeling die plaatsvond op een werkplek Texas aan de Lawarivier, die meer bekend is als Dagu Ede.

Een 42-jarig slachtoffer werd daarbij met een jachtgeweer door de verdachte Bryan M. beschoten. Het slachtoffer werd afgevoerd naar een ziekenhuis te Gran Santi alwaar hij werd overgevlogen naar Cayenne in Frans-Guyana.

Terwijl de rechercheurs van regio Oost voorbereidingen troffen om de plek aan te doen, meldde de verdachte Maikel zich bij de dienstdoende militairen ter plekke aan. Hij werd vervolgens door de militairen over gedragen aan de leden van het regio Bijstand Team Oost, die de verdachte in afwachting op recherche Oost onder toezicht stelden.

Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat beide mannen hosselaars zijn en bootritten naar Stoelmanseiland visa versa uitvoeren. Volgens een verklaring van de verdachte werd het latere slachtoffer boos, omdat hij meerdere klanten kreeg en deed toen bedreigende uitlatingen naar zijn concurrent.

Verder gaf hij aan dat ter voorkoming van escalatie hij zijn jachtgeweer pakte om naar zijn huis te gaan, maar de andere man liep op hem af. Hij schoot in de richting van de andere man, die in zijn penis werd geraakt.

Door tussenkomst van derden kon het slachtoffer worden afgevoerd. In de ziekeninrichting moest er operatief worden ingegrepen, maar het ‘geslachtsdeel kon helaas niet worden gered’, meldt de politie.

De recherche van regio Oost onderzoekt deze zaak verder.

Meer nieuws

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…