fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Man verliest penis nadat hij door collega bootsman werd beschoten

GFC NIEUWS- Een man is zijn penis kwijt, nadat hij tijdens een ruzie met een collega bootsman werd beschoten met een jachtgeweer.
De politie kreeg op 23 oktober een melding van de mishandeling die plaatsvond op een werkplek Texas aan de Lawarivier, die meer bekend is als Dagu Ede.
Een 42-jarig slachtoffer werd daarbij met een jachtgeweer door de verdachte Bryan M. beschoten. Het slachtoffer werd afgevoerd naar een ziekenhuis te Gran Santi alwaar hij werd overgevlogen naar Cayenne in Frans-Guyana.
Terwijl de rechercheurs van regio Oost voorbereidingen troffen om de plek aan te doen, meldde de verdachte Maikel zich bij de dienstdoende militairen ter plekke aan. Hij werd vervolgens door de militairen over gedragen aan de leden van het regio Bijstand Team Oost, die de verdachte in afwachting op recherche Oost onder toezicht stelden.
Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat beide mannen hosselaars zijn en bootritten naar Stoelmanseiland visa versa uitvoeren. Volgens een verklaring van de verdachte werd het latere slachtoffer boos, omdat hij meerdere klanten kreeg en deed toen bedreigende uitlatingen naar zijn concurrent.
Verder gaf hij aan dat ter voorkoming van escalatie hij zijn jachtgeweer pakte om naar zijn huis te gaan, maar de andere man liep op hem af. Hij schoot in de richting van de andere man, die in zijn penis werd geraakt.
Door tussenkomst van derden kon het slachtoffer worden afgevoerd. In de ziekeninrichting moest er operatief worden ingegrepen, maar het ‘geslachtsdeel kon helaas niet worden gered’, meldt de politie.
De recherche van regio Oost onderzoekt deze zaak verder.

OOK INTERESSANT
Spraakgebrekkige zoon ingesloten na mishandeling moeder, dreigde ook met gebarentaal woning in brand te steken