fbpx
Man verkracht vrouw die overgeeft in toilet trein

GFC NIEUWS- Een man die een vrouw verkrachtte in het toilet van de trein, terwijl ze zich onwel voelde en aan het overgeven was, is veroordeeld.

Timothy Davies, 45, uit Engeland, is afgelopen week gevonnist tot een celstraf van zes jaar.

Davies was samen met zijn vrouw in de trein toen hij overging tot deze walgelijke daad in december 2018.

Het slachtoffer voelde zich onwel en Bood Davies hulp aan de vrouw door haar te assisteren naar het toilet.

Echter bleek kort daarna op camerabeelden hoe hij het slachtoffer onzedelijk begon te betasten en de toiletdeur op slot deed, waarna hij de vrouw verkrachtte die bleef overgeven.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.