fbpx

Man verkracht vreemde op straat nadat zijn vriendin hem seks weigerde

GFC NIEUWS- Een man is veroordeeld voor verkrachting van een vreemde op straat, nadat hij zijn vriendin in bed achterliet, omdat ze seks met hem weigerde.

Adam Robakowski, 31, had een hotelkamer in een resort geboekt met zijn vriendin en raakte gefrustreerd, omdat ze geen zin had in seks.

Hij probeerde om een sekswerker te vinden, maar die poging mislukte waarna hij op straat een vrouw verkrachtte in Newquay, Cornwall (Engeland).

Adam is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 14 jaar en moet daarvan minimaal 9 jaar uitzitten.

In een persoonlijke verklaring zegt het slachtoffer dat de aanval een groot effect heeft op haar mentale gezondheid en lijdt ze aan psychoses, paranoia, angst en depressie. Ook haar baan heeft ze moeten opgeven.

BEKIJK OOK
Auto vermiste 63-jarige Silvien Ritfeld gevonden, ook lichaam met schotverwondingen

Adam heeft echter geen medelijden getoond in de rechtszaal en zegt juist dat hij onschuldig is.

De rechter haalde aan: “de aanval was aanhoudend en ze vocht terug met alles dat ze in zich had. Het lukte haar om te vluchten, maar je achtervolgde haar en viel haar nogmaals aan. Je keerde terug naar het hotel alsof er niets was gebeurd. Het effect op het slachtoffer is verschrikkelijk. Een aanval in deze vorm is wreedaardig en vorm je een gevaar voor andere vrouwen.”

Adam kon worden achterhaald, omdat zijn telefoon uit zijn zak was gevallen tijdens de aanval.