fbpx

Man verkracht bewusteloze, stervende tiener, krijgt minder dan drie jaren cel

Brian Varela (20) was op 3 februari tijdens een feestje in Lynnwood, een voorstad van de Amerikaanse havenstad Seattle, alleen in zijn kamer met de 18-jarige Alyssa Noceda. Hij zag hoe de tiener verpulverde paracetamol met oxycodon (dat wordt verkocht onder o.a. de merknaam Percocet) opsnoof.

Het meisje nam direct daarna vloeibare marihuana in. Daarvoor had zij nog enkele andere drugs gebruikt.

Kort nadat zij de drugs had ingenomen, verloor zij het bewustzijn. Varela kleedde haar uit en verkrachtte de bewusteloze vrouw.

Hij stuurde foto’s van haar naakte lichaam naar vrienden met de tekst: “LOL, ik denk dat zij een overdosis heeft, zij ademt nog steeds.”

Na de seks deed hij online spelletjes tot hij in slaap viel, met de bewusteloze, stervende vrouw in de kamer. Toen hij ’s morgens opstond, merkte hij dat Noceda’s lippen blauw waren, maar ging hij gewoon naar zijn werk.

BEKIJK OOK
150 kinderen met een beperking in de bloemen gezet

Hij vertelde een collega dat hij niet zeker was of Noceda nog leefde toen hij seks met haar had. Tegen een andere vriend zei hij dat de vrouw stierf terwijl zij seks hadden, en dat hij doorging met de seks “om de tijd te doden”.

De collega tipte de politie, die Noceda in Varela’s woning aantrof, gepropt in een plastic krat. Varela vertelde de agenten dat hij van plan was Noceda te begraven met uien in de kist om de geur te maskeren.

Hij zei ook tegen de politie dat hij op 4 februari Noceda’s duim had gebruikt om haar telefoon te ontgrendelen. Daarna verzond hij berichten om de indruk te wekken dat zij was weggelopen.

Brian Varela werd donderdag veroordeeld tot een gevangenisstraf van twee jaren en 10 maanden.

Foto: Facebook