fbpx
Man verduistert SRD 10.000 om medische kosten zieke zoon te betalen

Onlangs heeft de recherche van Paramaribo Centrum Ricky B. aangehouden en hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Ricky B. wordt verdacht van verduistering van SRD.10.000.

Hij overtuigde een man dat hij de contacten heeft om een perceel op naam van het latere slachtoffer te laten overschrijven tegen betaling van SRD 10.000. B. ontving het geld maar kwam zijn belofte niet na.

B. gaf de man steeds weer een ander verhaar over het niet kunnen overschrijven van het perceel op zijn naam. De man deed op een gegeven moment aangifte van verduistering tegen Ricky.

Tijdens zijn verhoor verklaarde Ricky dat hij het geld gebruikt heeft om medische kosten voor zijn zoon te betalen, meldt de politie.

Hangende het onderzoek is hij in verzekering gesteld. Recherche Paramaribo onderzoekt deze zaak.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.