fbpx
Facebook Pagelike Widget

Man veinst kanker en slikt 20 tabletten dagelijks alleen om vriendin te behouden

GFC NIEUWS- Een 38-jarige man uit Kent, Engeland, heeft zijn vriendin en familieleden jarenlang voor de gek gehouden door hen wijs te maken dat hij kanker had.

Kevin Bevis nam dagelijks 20 tabletten in om zijn vriendin te overtuigen dat hij terminaal ziek was. De vrouw ging zelf met hem mee naar het ziekenhuis voor zijn ‘behandelingen’.

De zaak kwam aan het licht toen zijn 50-jarige partner op een dag aangifte deed tegen Kevin voor mishandeling. Het was de zoveelste keer dat hij de vrouw had mishandeld, maar ze had nooit eerder aangifte gedaan. Tijdens het verhoor bleek dat de man geen kanker had. Hij is ingesloten voor 18 maanden.

Het koppel leerde mekaar in 2016 via Facebook kennen. Drie maanden daarna wilde de vrouw de relatie al verbreken, maar toen gaf Kevin aan dat hij terminaal ziek was.

“Ik geloofde hem. Eens viel hij zelf flauw voor de buren en ik moest hem naar het ziekenhuis brengen voor chemotherapie. Ik kon mij niet indenken dat hij loog, omdat hij niet wou dat ik hem moest verlaten,” vertelt ze.

Achteraf bleek dat dat de ‘kankermedicijnen’ vitaminetabletten waren.

Meer nieuws

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…