fbpx
Facebook Pagelike Widget

Man valt in bevroren Mississippi, omdat Google Maps zegt dat die de snelste route is

GFC NIEUWS- Het is één van de meest populaire navigatieapplicaties in de wereld, echter zou Google Maps ervoor hebben gezorgd dat een man bijna verdronk in de Mississippi.

De man, die niet bij naam wordt genoemd, zegt dat hij in het weekend een poging ondernam om te lopen over de bevroren Mississippi, omdat volgens Google Maps dat de snelste route was.

De Mississippi is op de Missouri na, de langste rivier van Noord-Amerika.

Echter begon het ijs al heel gauw te breken onder zijn voeten en viel hij in de rivier.

Gelukkig reageerde de brandweer snel op noodoproepen van de man en kon hij uit de rivier worden gered.

De man werd naar het ziekenhuis gebracht, omdat hij leed aan hypothermie, onderkoeling.

Terwijl hij beweert dat Google Maps kwalijk genomen moet worden voor het incident, denkt de brandweer er anders over.

Volgens de brandweer is het aannemelijker dat de app hem instrueerde om de oversteek te doen bij de dichtstbijzijnde stenenbrug.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…