fbpx

Man uit Suriname die vriendin wilde bezwangeren radeloos omdat hij urine van zwangere vrouwen kreeg geïnjecteerd

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE-  Een 39- jarige zakenman uit Paramaribo, Suriname, die probeerde zijn toenmalige vriendin te bezwangeren is radeloos nu hij heeft begrepen dat er urine van zwangere vrouwen in zijn lichaam is geïnjecteerd.

De onwetende man is nu erg bang dat dit op lange termijn nare gevolgen voor hem zal hebben.

Een aantal jaren geleden heeft hij samen met zijn vriendin geprobeerd om een kind ter wereld ter brengen, maar het lukte het koppel niet om in verwachting te raken.

Hij koos in die periode tijdens een langdurig verblijf in het buitenland voor een kuur met spuitjes die werd toegediend om zijn vruchtbaarheid te vergroten.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Zonnebloemolie, sojaolie en maisolie geven grotere kans op migraine en pijnklachten

Volgens hem is hij er nu pas van op de hoogte dat hij toentertijd werd ingespoten met urine van zwangere vrouwen.

Het werd hem recent duidelijk gemaakt door een goede vriend van hem met wie hij in een felle discussie was verwikkeld over prikjes tegen het virus en wat er allemaal in zou zitten.

Die maakte hem op een gegeven moment erop attent dat hij niet zoveel moest zeuren want hij heeft zich jaren geleden ook zonder gemopper laten injecteren met HCG om zijn aantal zaadcellen te vergroten en versterken.

VEILIG EN EFFECTIEF MIDDEL

Experts vertellen aan GFC Nieuws dat de man totaal geen sensatie  hoeft te maken en zich niet moet laten misleiden door desinformatie! Hij hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele vervelende gevolgen.

BEKIJK OOK
Wat te doen als je denkt dat je apenpokken hebt

HCG wordt inderdaad middels een speciaal procedé gehaald uit de urine van zwangere vrouwen en op steriele wijze verder verwerkt tot een poedertje en verpakt in een steriele glazen flacon.

Dat wordt vervolgens gemengd met steriel water en subcutaan, dus in het vetweefsel, meestal in buikvet, geïnjecteerd van zowel vrouwen en mannen.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Jonge Surinaamse vrouwen tonen vaker interesse in ‘liefdeswerk’, maar liever met buitenlandse mannen

HCG wordt al decennialang met veel succes gebruikt en wordt gekwalificeerd als een zeer veilig en probaat middel.

Veel mannen aan de TRT, testosterone replacement therapy, spuiten zeer regelmatig HCG additioneel of als monotherapie in hun lichaamsvet om de  werking van hun teelballen (leydig cells) te optimaliseren en hun zaadproductie te stimuleren.

Bij jongens in de pubertijd met een extreem klein of onderontwikkeld geslachtsdeel wordt het middel ook ingespoten in een poging de groei te bevorderen.

Bij vrouwen wordt HCG meestal geïnjecteerd in het buikvet om de eisprong te stimuleren en dat een bevruchte eicel zich beter kan nestelen in de baarmoeder.

Ook de urine van vrouwen in de menopauze (HMG) wordt overigens gebruikt voor het maken van middelen voor medische doeleinden die in het lichaam worden geïnjecteerd.

BEKIJK MEER GFC GEZONDHEIDSNIEUWS: KLIK HIER