fbpx

Man uit Paramaribo radeloos: vriendin kan niet uitleggen vanwaar zoveel dollars vandaan komen

GFC NIEUWSREDACTIE- Een man die woont in Paramaribo, Suriname, is wanhopig en heeft een paar familieleden dringend om advies gevraagd.

De dertigplusser vond het in de laatste week van augustus al heel erg vreemd dat zijn vriendin met wie hij samenwoont, ‘out of the blue’ één van de duurste mobiele telefoons kon aanschaffen terwijl het gezin met een kind voorafgaande hieraan niet eens de EBS- rekening op tijd kon betalen.

Het vermoeden dat er iets niet klopt werd versterkt toen hij op onderzoek uitging en een uitzonderlijk groot aantal biljetten Amerikaanse dollars in haar tas vond.

De dame kan ondanks lang aandringen van haar vriend nog steeds geen passend antwoord geven op zijn vraag vanwaar ze ineens zoveel dollars heeft gehaald.

BEKIJK OOK
Een vrouw om het leven brengen omdat ze vreemdgaat kan nooit goedgepraat worden

Een oom van de verontruste heer vertelt aan GFC Nieuws dat de vrouw recentelijk ook aan hem heeft gevraagd haar te adviseren bij het kopen van een perceel in de hoofdstad.

Toen hij haar vroeg in welke prijsklasse gaf ze als reactie dat dit rond de US$ 90.000,- mag kosten.

De bezorgde vriend staat bekend als een hardwerkend persoon die zich nooit heeft ingelaten met verboden activiteiten.

Hij worstelt nu met de vraag of hij naar de politie moet gaan of de kwestie maar zo moet laten rusten met het risico dat hij zelf in de problemen komt indien het om illegaal verkregen gelden gaat.

Foto ter illustratie.