Man uit auto geslingerd bij ongeval Ringweg

GFC NIEUWSREDACTIE- Bij een verkeersongeval op de Ringweg op 1 januari werd een 24-jarige automobilist uit de auto geslingerd.
Volgens het voorlopig onderzoek reed D.R. in de avond van 1 januari over de rechterbaan van Ringweg-Zuid. Hij kwam vanuit de Charlesburgweg en reed richting Guaranistraat. Ter hoogte van een handelszaak raakte de man van de weg en kwam rechts van weg op de berm terecht.
Op dat moment merkte D.R. dat er een hoop scherpzand voor zich was en week toen uit naar links. Hij verloor de controle over zijn voertuig en kwam tegen een EBS-mast aan de linkerzijde van de weg.
De mast brak hierdoor in tweeën. De autobestuurder D.R. werd op dat moment uit het voertuig geslingerd en kwam op het wegdek terecht. De auto kwam iets verder tot stilstand. De materiële schade aan het voertuig is aanzienlijk. D.R. verkeerde onder invloed van alcohol.
D.R. die in het bezit is van een rijbewijs, klaagde van pijn aan zijn linkerarm en rechterbeen en liep snijwonden op aan zijn hoofd. Per ontboden ambulance werd hij afgevoerd naar de afdeling Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo voor medische hulp.

Overige berichten