Man tijdens woordenwisseling over fiets met houwer verwond aan hoofd, hals en duim

man 2641544 1280

GFC NIEUWSREDACTIE- Een man in Suriname liep tijdens een woordenwisseling over een fiets kapverwondingen op aan zijn hoofd, hals en duim.

De 26-jarige verdachte M.M. is op donderdag 25 mei door de recherche van Regio Paramaribo aangehouden. M.M. wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan poging moord, poging doodslag en zware mishandeling.

Het slachtoffer R.M. deed op maandag 1 mei aangifte tegen M.M. ter zake de gepleegde strafbare feiten, op het politie bureau Latour. Naar zeggen van de aangever woont hij op hetzelfde adres als de verdachte.

R.M. kreeg op die bewuste dag een woordenwisseling met de vrouw van M.M nadat haar dochter zonder toestemming van de aangever zijn rijwiel zou hebben gereden.

Tijdens die woordenwisseling, pakte M.M. een scherp voorwerp, waarmee hij de aangever ernstige kapverwondingen toebracht aan zijn behaard hoofd, hals en duim.

Na de daad koos de verdachte het hazenpad en hield zich schuil in het binnenland.

OOK INTERESSANT
Regering wil kleine goudmijnbouw in formele sfeer brengen

Per ontboden ambulance werd het slachtoffer voor medische behandeling afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Na bekomen informatie is de verdachte op 25 mei door de Recherche van Regio Paramaribo op zijn woonadres aangehouden en hangende het onderzoek in verzekering gesteld.