fbpx

Man sterft bijna nadat hij paling van ruim 50 cm in zijn anus stopt

GFC NIEUWS- Een Chinese man beweert dat hij een paling van ruim 50 cm in zijn anus stopte om hem te genezen van hardlijvigheid.
De 49-jarige man uit het Baiyun-district in Guangzhou, de hoofdstad van de provincie Guangdong in Zuid-China, moest volgens een rapport van The Sun met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht waar de paling met succes werd verwijderd.
Liu vroeg medisch advies aan zijn vrienden en zij stelden voor dat hij de traditionele methode moest volgen om constipatie te genezen door een levende paling in zijn anus te stoppen, hetgeen hij ook deed.
Hij werd in het ziekenhuis opgenomen na intense maagpijn, braken en bloedingen in zijn ontlasting. Hij weigerde overigens om de artsen te vertellen dat hij een lange paling, van liefst 50 cm, in zijn anus had gestopt.
Hij werd met spoed naar de operatiekamer gebracht waar een spoedoperatie werd uitgevoerd. De artsen waren geschokt toen ze een dikke paling in zijn maag vonden.
Dr. Zhao Zhirong, die Liu opereerde, zei: “We openden zijn maag en zagen de paling tussen zijn ontlasting en voedselresten. Hij leed ook aan een lekke pancreas.”
De artsen kwamen erachter dat de paling door zijn darm was gescheurd en zijn maag had beschadigd en bloedingen veroorzaakten, waardoor hij bijna stierf.

BEKIJK OOK
Onnodige dood kinderen in AZ niet de schuld van artsen maar verkeerd beleid politici