fbpx
Man sterft bijna nadat hij paling van ruim 50 cm in zijn anus stopt

GFC NIEUWS- Een Chinese man beweert dat hij een paling van ruim 50 cm in zijn anus stopte om hem te genezen van hardlijvigheid.

De 49-jarige man uit het Baiyun-district in Guangzhou, de hoofdstad van de provincie Guangdong in Zuid-China, moest volgens een rapport van The Sun met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht waar de paling met succes werd verwijderd.

Liu vroeg medisch advies aan zijn vrienden en zij stelden voor dat hij de traditionele methode moest volgen om constipatie te genezen door een levende paling in zijn anus te stoppen, hetgeen hij ook deed.

Hij werd in het ziekenhuis opgenomen na intense maagpijn, braken en bloedingen in zijn ontlasting. Hij weigerde overigens om de artsen te vertellen dat hij een lange paling, van liefst 50 cm, in zijn anus had gestopt.

Hij werd met spoed naar de operatiekamer gebracht waar een spoedoperatie werd uitgevoerd. De artsen waren geschokt toen ze een dikke paling in zijn maag vonden.

Dr. Zhao Zhirong, die Liu opereerde, zei: “We openden zijn maag en zagen de paling tussen zijn ontlasting en voedselresten. Hij leed ook aan een lekke pancreas.”

De artsen kwamen erachter dat de paling door zijn darm was gescheurd en zijn maag had beschadigd en bloedingen veroorzaakten, waardoor hij bijna stierf.

Meer nieuws

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…