fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Man steekt truck buren in brand en wordt daags daarna beschoten en gekapt

GFC NIEUWS- De 35-jarige M.K. liep op 7 december een kap- en schotverwonding op nabij een voetbalveld aan de Tout Luit Fautweg rechts.
Onderzoek wees uit dat het om een wraakactie ging van de gebroeders S.G. en R.G., omdat het slachtoffer M.K. een truck van het tweetal dat woonachtig is aan de Bergibitaweg in de vooravond van 4 december in brand had gestoken.
M.K. die met een schotverwonding aan zijn linker elleboog en een kapverwonding aan zijn hoofd werd aangetroffen, verklaarde dat hij landbouwer is en de gebroeders G. aan veeteelt doen. Verder gaf hij aan dat de koeien van de twee broers enkele dagen geleden zijn landbouwaanplant hebben vertrapt en gevreten.
Hierdoor ontstond er een burenruzie, waarbij de twee broers M.K. hadden beloofd te vergoeden voor de geleden schade. Toen op 4 december bleek dat de broers zich niet aan hun woord hadden gehouden, stak de landbouwer een truck behorende aan dit duo in brand. De machinekamer en de cabine van het voertuig zijn afgebrand.
De gebroeders G. signaleerden de landbouwer M.K. op 7 december in de straat waar zij wonen. Beide broers gingen ertoe over om M.K. te kappen met scherpe voorwerpen en met een jachtgeweer op hem te schieten.
S.G., één van de broers werd ter plaatse aangehouden en afgevoerd naar het politiebureau. De andere broer R.G. is voortvluchtig. Ter plaatse werden twee scherpe voorwerpen aangetroffen en in beslag genomen. Het wapen waarmee er geschoten is op M.K. is nog niet gevonden.
Per ontboden ambulance werd de gewonde landbouwer voor medische hulp afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

OOK INTERESSANT
Overheidsschuld bij oliemaatschappijen ruim US$ 350 miljoen