fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Man steekt telefoonoplader in penis en zegt dat hij die per ongeluk had geslikt

GFC NIEUWS- Een man uit Guwahati in het noordoosten van India – die een telefoonoplader in zijn penis had geduwd om zichzelf seksueel te bevredigen – probeerde artsen voor de gek te houden dat hij de kabel had geslikt.
De man werd in het ziekenhuis opgenomen met ernstige klachten. Na een röntgenfoto ontdekten de artsen dat de kabel zich bevond in zijn urineblaas en dat die nooit daar terecht zou kunnen komen door die te slikken.
Uiteindelijk gaf de 30-jarige man toe dat hij de telefoonoplader in zijn penis had gestoken om zichzelf te bevredigen. Uiteindelijk haalden de dokters een draad van bijna een meter uit zijn geslacht.
Het is niet de eerste keer dat de man voorwerpen in zijn penis stopt. De medische term voor deze vorm van bevrediging heet urethraal sonderen.
De methode bestaat uit het inbrengen van een voorwerp of vloeistof in de urethra om bijvoorbeeld seksueel genot te verkrijgen. Op het internet lijkt de populariteit toe te nemen, waarbij de gevaren van dit seksuele spel, waaronder infecties en urethrastricturen, onderbelicht worden.
Urethraal sonderen wordt voornamelijk gepraktiseerd door mannen, die uiteenlopende patiëntkarakteristieken hebben.

OOK INTERESSANT
Surinaams Rode Kruis participeert aan 22e Inter-Amerikaanse conferentie