fbpx
Man steekt telefoonoplader in penis en zegt dat hij die per ongeluk had geslikt

GFC NIEUWS- Een man uit Guwahati in het noordoosten van India – die een telefoonoplader in zijn penis had geduwd om zichzelf seksueel te bevredigen – probeerde artsen voor de gek te houden dat hij de kabel had geslikt.

De man werd in het ziekenhuis opgenomen met ernstige klachten. Na een röntgenfoto ontdekten de artsen dat de kabel zich bevond in zijn urineblaas en dat die nooit daar terecht zou kunnen komen door die te slikken.

Uiteindelijk gaf de 30-jarige man toe dat hij de telefoonoplader in zijn penis had gestoken om zichzelf te bevredigen. Uiteindelijk haalden de dokters een draad van bijna een meter uit zijn geslacht.

Het is niet de eerste keer dat de man voorwerpen in zijn penis stopt. De medische term voor deze vorm van bevrediging heet urethraal sonderen.

De methode bestaat uit het inbrengen van een voorwerp of vloeistof in de urethra om bijvoorbeeld seksueel genot te verkrijgen. Op het internet lijkt de populariteit toe te nemen, waarbij de gevaren van dit seksuele spel, waaronder infecties en urethrastricturen, onderbelicht worden.

Urethraal sonderen wordt voornamelijk gepraktiseerd door mannen, die uiteenlopende patiëntkarakteristieken hebben.

Meer nieuws

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…