Man steekt partner neer na woordenwisseling

Mildred S.(49) liep na een woordenwisseling met haar partner steekverwondingen op. Dit gebeurde op dinsdag 15 september in het ressort Flora.

Het slachtoffer ging na de woordenwisseling uit huis om naar de winkel te gaan. De verdachte Marciano, P.(54) ging haar achterna. Toen de vrouw uit de winkel kwam, zag zij haar partner met een scherp voorwerp in zijn hand. Zij rende gelijk weer naar binnen.

Marciano P., ging haar achterna en bracht haar enkele steekverwondingen toe. De verdachte werd door omstanders aangehouden en overgedragen aan de politie van Flora. Het scherp voorwerp waarmee het slachtoffer is gestoken is aangetroffen en in beslag genomen.

Per ontboden ambulance werd het slachtoffer vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Na medisch te zijn behandeld is Mildred heengezonden en voor verdere behandeling doorverwezen naar de plastische chirurgie.

Marciano is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De zaak is in onderzoek bij de politie van Flora, meldt het KPS.

Overige berichten