Man steekt kinderen en vrouw dood en poseert lichamen alsof ze knuffelen

GFC NIEUWS-Een man die fantaseerde over het omarmen van zijn duister en diereninstinct om een seriemoordenaar te worden en vervolgens zijn hele familie doodstak, heeft een levangslange gevangenisstraf gehad.

Anthony Robert Harvey’s 2-jarige tweelingdochters en zijn driejarige dochter sliepen toen hij ze doodstak in hun bed. Zijn vrouw, die ook sliep, werd daarna ook doodgestoken.

De volgende morgen kwam zijn schoonmoeder op bezoek. Anthony hielp haar om spullen uit de auto te halen. Eenmaal binnen, stak hij de vrouw ook dood in zijn woning in het westen van Australië.

Dit is de ergste massamoord in het land, zeggen autoriteiten.

De gruwelijke details zijn deze week onthuld voordat de 25-jarige man werd gevonnist voor de moord op zijn 41-jarige vrouw en drie kinderen en zijn schoonmoeder (74).

In een dagboek haalde de man aan dat hij gefascineerd is door seriemoordenaars, daarna kocht hij messen en een camera enkele dagen voor de moorden.

Volgens de media schreef hij: “Ik moet mijn duistere en diereninstinct omarmen. ”

“Vanavond vermoord ik mijn vrouw…..daarna smoor ik mijn kinderen.”

Nadat hij zijn gezin vermoordde, bedekte hij de lichamen van de kinderen en hun moeder gedeeltelijk met een deken en plaatste favoriete knuffels van de kinderen naast ze.

Hij bezocht een winkel en kocht bloemen die hij op de dekens plaatste, en zette enkele ‘sorry’ notities dichtbij.

Een week na de moorden, verkocht hij de eigendommen van het gezin en ging bij zijn familie op bezoek in een andere stad.

Toen hij zijn vader ontmoette, zei hij: “ik heb iets verkeerd gedaan.”

Vanwege zijn ziekelijk misdrijf is hij de eerste persoon in het land die wordt opgesloten zonder enige hoop om ooit weer vrijgelaten te worden. De zogenaamde non-release order, werd vrijdag voor het eerst toegepast in Australië.

Overige berichten