fbpx
Man snijdt keel zwangere echtgenote door tijdens seks, wil geen derde kind

GFC NIEUWS- Een boze echtgenoot heeft na ruim zes weken toegegeven dat hij gebruikmaakte van een scheermes om de keel van zijn zwangere echtgenote door te snijden tijdens seks.

Marcelo Araújo, 21, gaf toe dat hij de 22-jarige Francine dos Santos vermoordde na een ruzie omdat de vrouw voor de derde keer in de verwachting was.

Het koppel heeft al twee kinderen, een meisje van vier en een 2-jarig zoontje.

Hij meent dat hij eerder duidelijk aan zijn vrouw had gemaakt dat hij geen kinderen meer wenste, vanwege de zware financiële last die op hem rustte als jonge vader.

De verdachte werd zwaargewond aangetroffen na de moord, met snijwonden in zijn nek en polsen, in hun woning in São Paulo, Brazilië. Hij had geprobeerd om zelfmoord te plegen.

Volgens de agenten bereidde het koppel zich op 22 december voor op de organisatie van een familie kerstdiner, maar de situatie escaleerde toen de man erachter kwam dat de vrouw zwanger was.

De ruzie leek bijgelegd te zijn en ging het koppel kort daarna naar bed.

Maar tijdens seks stak hij de vrouw een paar keer en sneed haar keel door met een scheermes.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…