fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Man snijdt keel zwangere echtgenote door tijdens seks na ruzie over kind

GFC NIEUWS- Een boze echtgenoot – die gebruikmaakte van een scheermes om de keel van zijn zwangere echtgenote door te snijden tijdens seks – moet nog even wachten op het vonnis van de rechter.

Marcelo Augusto de Sousa Araujo, 21, gaf toe dat hij de 22-jarige Francine dos Santos vorig jaar december vermoordde na een ruzie, omdat de vrouw voor de derde keer in de verwachting was.

Het koppel heeft al twee kinderen, een meisje van vier en een 2-jarig zoontje. Hij meent dat hij eerder duidelijk aan zijn vrouw had gemaakt dat hij geen kinderen meer wenste, vanwege de zware financiële last die op hem rustte als jonge vader.

De verdachte werd zwaargewond aangetroffen na de moord, met snijwonden in zijn nek en polsen, in hun woning in Sao Paulo, Brazilië. Hij had geprobeerd om zelfmoord te plegen, schrijft The Sun.

OOK INTERESSANT
Mogelijke stappen om cyanide te verwijderen uit het Stuwmeer

Volgens de agenten bereidde het koppel zich op 22 december voor op de organisatie van een familie kerstdiner, maar de situatie escaleerde toen de man erachter kwam dat de vrouw zwanger was.

De ruzie leek bijgelegd te zijn en ging het koppel kort daarna naar bed. Maar tijdens de seks stak hij de vrouw een paar keer en sneed haar keel door met een scheermes.

De rechtszaak is deze week weer voor onbepaalde verschoven door de rechter.

Foto: Facebook