fbpx
Man sluit echtgenote op in badkamer, omdat hij vreest dat ze besmet is met het dodelijke coronavirus

GFC NIEUWS- Een vrouw moest de politie inschakelen, nadat ze door haar man was opgesloten in hun badkamer, omdat hij vreesde dat ze besmet was met het coronavirus.

De politie moest uitrukken naar een appartement in Vilnius, Litouwen, van waaruit de vrouw belde voor hulp en zei dat ze opgesloten was in de badkamer.

Het bizar incident voltrok zich, nadat de man erachter kwam dat zijn vrouw een Chinese vrouw had ontmoet die recent is geweest in Italië, het Europees land dat zwaar getroffen is door het virus.

De man beweert dat hij handelde op advies van medici die aangaven dat de vrouw afgezonderd moest worden.

Hij zei dat hij constant telefonisch in contact was met artsen hoe een infectie te voorkomen.

Tot nu toe zijn er geen geregistreerde gevallen van het coronavirus in Litouwen.

De vrouw werd naar een ziekenhuis gebracht en testte negatief op het virus.

Ze heeft geen klacht ingediend tegen haar man en is hij niet gearresteerd.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…